Helt sjukt!!!!

Hemkommen efter en härlig förmiddag där jag strosat runt på stan och shoppat lite nya kläder. Köpte faktiskt två par byxor och det händer nästan aldrig att jag handlar byxor, brukar mest bli mönstrade tunikor. Köpte i och för sig en sådan också men jag är mest stolt över byxorna faktiskt. Handlade lite nytt under också, sånt som man annars aldrig blir färdig till. Nöjd och glad!!

En sväng till farmor Signe där vi tillsammans satt och såg reprisen på damernas curlingfinal. Helt otroligt att de lyckades vinna guld... det var ju upplagt för Canada att bara slå väck stenen och så missar dom. Hur kul som helst, och som farmor sa: "Nu får de nog åka hem och vila, de har ju spelat i över en timme". Men det ser fruktansvärt roligt ut att curla och jag vill testa. Någon som känner sig manad att boka in en curlingmatch? Tror det finns en hall i Lönsboda (av alla ställen). Kom igen!!

Tryckte i mig 7 st Polly-chokladbitar hos farmor också. Fatta att det är 112 kalorier i 7 polly-bitar. Helt sjukt!! Så nu blir det ingen lunch för Farmskan idag om jag skall hålla mig på rätt sida sträcket. Så korkat att kränga i sig dom när jag inte ätit godis på snart en månad. Ja, ja... Ikväll är det kalas hemma hos Trulssons. Deras Johan blir 20 år på måndag men det blir lite firande ikväll istället. Får väl åka själv eftersom maken även idag roddar runt inne på Country-mässan.

Nej, nu skall jag klippa väck alla lappar ifrån kläderna... tufft jobb (*skrattar*)



Önskar jag kunde säga...  //Farmskan


Kommentarer
Git

Lag multi åker till Glimåkra och ska sopa banan där den 11 mars. Fixa ett lag så ställer vi upp!

kram

2010-02-27 @ 15:27:49
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
tessan

jag var på begravning igår!!

2010-02-27 @ 18:08:10
Frida

HALLÅ DÄR! Mycket finns det i Lönsboda men inte Curling. :)

2010-02-27 @ 21:34:07
elin

hos familjen immo kallar man inte curling sport, dom skrattar at mig ;)

2010-02-28 @ 23:11:16
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0