Hur mycket är ett ägg?

Måndag igen och ny vecka. Denna är fylld till bredden av månadssamtal och diverse möten men också med en liten jobbefest på torsdag. Skall bli riktigt trevligt och kul att så många har anmält sig. Hoppas på tjo och tjim och inget annat. Har bokat lägenheten för övernattning ifall, ifall... (man tar sig ett glas).

Idag var det träning på agendan för Farmskan igen. Enda dagen som innehöll en någorlunda passande lucka för ett pass på gymmet. Fick ångest direkt när man ser alla supertränade människor därinne och man känner sig som en elefant i porslinsaffär. Tjejen bredvid mig steppade upp och ner i crossmaskinen huuuur länge som helst. Jag gick dit efter henne och orkade i 5 minuter sen fick jag nästan krupp. Hennes blick i spegeln medan hon stod och lyfte vikter upp och ner var obetalbar.

Men jag gjorde av med 50 kalorier....

Sen tog jag en sväng på löpbandet igen och denna gången lyckades jag springa i stort sett hela tiden, eller ja... åtminstone 2/3-delar av tiden. Kände mig sjukt nöjd och gjorde av med ytterligare 90 kalorier... så

Jag gymmade bort ett helt ägg! Ett ägg är nämligen värt 147 kalorier... Tjoho!



Men ni vet väl att det ändå är insidan som räknas??  //Farmskan


Kommentarer
bottan

Du är duktig! Tänk så mycket mer än ingenting ett ägg är!Bra jobbat.

2010-02-15 @ 22:56:44
URL: http://bottan.blogg.se/
Elin

jag ar stolt over dig (ler)

2010-02-16 @ 13:27:13
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0