I sadeln igen

Tyckte det var en lite rolig rubrik med tanke på helgens Country Mässa (*småfniss*). Men jo, jag är på benen och piggare igen. Febern har gett vika och ryggen värker efter allt sängliggande under gårdagen. Skall bli skönt att komma till thai-massagen imorgon bitti. Jobbade ändå hemifrån istället för att fara till Älmhult, man behöver ju inte fresta turen i onödan. Har fått en hel del gamla surdegar gjorda idag och det var skönt. Ibland behöver man lite tyst och lugnt omkring sig för att orka ta tag i dom.

Fick mig en liten tankeställare också idag... självinsikt hallå!!! Fast samtidigt, man är ju som man är och det är inte alltid så lätt att ändra på det heller. Ansvar är ju annars ett av mina favoritord och något som jag är stolt över så man kanske helt enkelt ska välja hur man vill tolka budskapet. Jag tolkar det positivt!

Ringde Paps och Babs och bjöd in mig på lite kvällsmat. Maken är ju på Countryn hela helgen och det är så trist att äta själv. De hade gjort varma mackor och det satt fin-fint.

Körde ner till mässan sen efter maten och lyssnade på lite musik. Maken sprang som ett skållat troll från scen till scen och Kusin P höll mest ett vakande öga över allting. Inte så mycket folk som man kanske hade hoppats men en hel del bra musik. Jag köpte den här tjejens platta... riktigt bra.



Ser fram emot en skön helg... hoppas ni får detsamma  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0