Kom igen nu!!

Snart, mycket snart i naturen nära dig...



Jag menar någonstans under all denna snö måste där väl snart börja spira små vitsippor... men det känns hopplöst avlägset. Idag snöade det för fullt igen i Älmhult så jag fick vara privatchaufför till Fru Ekdahl. Hon gillar inte att köra när det snöar nämligen. Men det var OK att köra även om det var riktigt halt bitvis när vi körde hemåt.

Äntligen något lite lugnare på jobbet även om vi inte är ifatt sedan förra veckans kaos... men man kan åtminstone skönja ljuset i tunneln nu. Känns lite som att jobba i motvind emellanåt. Det är ett evigt pusslande för att få allt att gå ihop och man försöker slå knut på sig själv så att alla skall bli nöjda... Men att få 3 + 3 att bli 5 det är inte så lätt alltid. Men nu skall jag sluta upp med att beklaga mig över det.

IT-folket har det inte alltid så lätt dom heller (*ler*)...
Supporten: Är du säker på att du använt rätt lösenord?
Kunden: Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.
Supporten: Kan du säga mig vad lösenordet var?
Kunden: Det var fem små stjärnor...

Kort vecka i Älmhult, bara imorgon med sen är det Stockholm två dagar för Farmskan och en dag i Lund. Skall på ett seminarium i Stockholm som verkar riktigt intressant. Sen i helgen är det äntligen dags för lite mys med Manne och Grahnskan!! Som jag saknar er mina vänner, skall bli riktigt kul att ses!

Och jag önskar du var här... //Farmskan



Kommentarer
Manne

Jag saknar dig också hjärtat, ska bli så kul att ses på lördag. Här har vi full snöstorm och den är på väg till er, so watch out. Var rädda om er på vägarna. Kram

2010-02-02 @ 17:30:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0