Lugn helg

Tack och lov... Marcus Birro åkte ur Let's dance igår. Visst, rent tekniskt är säkert Willy sämre men Birro orkar man bara inte med. Det är ungefär som Patrik Sjöberg i Mästarnas mästare. Jag höll på att få spatt på honom i tisdags och bara önskade att han skulle åka ut. Men nej då... Det är säkert precis så som de vill man ska reagera och egentligen är det ju helt vansinnigt att ens lägga nån energi på det... men jag gör det.

Lugn och skön helg för maken och Farmskans del. Lite matinköp idag (var ju ett tag sen....) och sen en sväng till farmor Signe på det. Hon var på gott humör som vanligt men usch och fy vad hennes tänder börjar bli lösa. Varje gång hon säger något så vickar hela tandraden i nedankäken... och det är inte lite heller. Man nästan förväntar sig att man skall få hela rasket i knät. Undrar hur fasen hon tuggar egentligen? Det känns ju inte heller som om det är lönt att sätta in löständer på en människa som är snart 99 år...



Provade en ny rätt idag igen... kul med lite nytt. Köttfärsbiffar med cashewnötter och lite annat gott i som man stekte i ugn hur lätt som helst. Det är riktigt roligt att hålla på med mat på helgen tycker jag. Ris till lill-dottern och sallad till oss andra som GI-ar... smaskens!

Till er killar där ute, här kommer lite inside tips på hur vi kvinnor kommunicerar:

"OKEJ"
Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften!

"FEM MINUTER":
Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som din fotbollsmatch kommer att hålla på innan du går ut med soporna

"INGENTING":
Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör definitivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".

"OKEJ GÖR SOM DU VILL":
Med detta menar kvinnan:"Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre".

"DJUP SUCK":
En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med dig.

"KORSADE ARMAR":
Detta är en gest. Den betyder att hon väntar på att du ska säga nåt annat jättedumt.

Det värsta är mina vänner att man känner igen sig själv...  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0