Oväder i söder

Skrev ju lite käckt i förra inlägget att jag inte var bitter över att dottern satt på en ö i Atlanten och solade sig... Skulle nog inte ha sagt det för värsta ovädret och kaoset bröt ju ut, med storm och regnoväder som spolade allt med sig längs gatorna. Lervälling och vatten upp till knäna och många människor som dött.



Tessan är dock OK även om hon just nu inte kan komma hem till sin lägenhet utan får bo hos en arbetskamrat. Men det viktiga är ju att allt är bra och det hälsar hon att det är. Så... jag och maken skall sluta klaga på att snön åter faller på hans nyskottade uppfart.

Guld igår igen och inte nog med det utan ett brons i samma lopp. Tror att herrarna kände trycket när jag skrev att det var tjejerna som gjorde det bästa OS:et. Norrmännen överöser nu tidningarna med dåliga bortförklaringar om knäckta stavar och annat. En dålig förlorare är alltid en dålig förlorare... fråga mig, jag har sett många sådana utbrott från lill-sonen genom åren (*ler*). Sex medaljer nu och fler kommer, trust me!

Hade en trevlig kväll igår med goda vänner. Jag bjöd på en ny rätt så det var lite pirrigt i magen om det skulle vara gott men det var klart godkänt. Hade gjort mig till och bakat dessutom, det händer typ en gång varannan palmsöndag annars så känn er hedrade! Vi gjorde det enkelt för oss med damvåning uppe och herrvåning nere... blir liksom lugnast så och så kan man prata hemlisar... ha ha ha.

Idag blir det bara lugna gatan för vår del. Jag är seg känner jag och skall bara ägna dagen åt att vila mig i form inför veckan som kommer. Bjuder på en härlig bild på farmor... snacka om att ha en lite småkaxig attityd



Gnäll inte över snön... det kunde varit värre  //Farmskan

PS! En fråga från maken: Varför kan man inte torka upp vatten med en torr disktrasa??



Kommentarer
Kusin P

Skönt att allt är ok med Tessan! Var hos farmor idag. Hon var på riktigt vasst humör. Många goda skratt!!!

2010-02-21 @ 18:43:51
elin

vackra tant :)vart har borjat toa som soren nu och solen har statt pa bade igar och idag.

2010-02-22 @ 00:09:53
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Bottan

Så fin hon är! Och så manlig Stefan är!

2010-02-22 @ 13:07:36
URL: http://bottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0