Tandhygienisten... fy!

Vill så här i efterskott gratta min underbara svägerska Rita som fyllde år igår. HURRA!



Kolla så snygga vi är (*ler*) ståendes på en kyrkogård i Paris. Jag i mörkt hår och med en klämma lite käckt på sidan. Johannes... nu förstår jag vad du menade, då 2008, när du tjatade om Åsa-klämman. Ibland blir jag sugen på färg igen men med tanke på att de gråa håren breder ut sig snabbare än glassen smälter på sommaren så är det inte läge. Däremot har Sasha, min eminente frisör, sagt att han skall göra något mot det gråa imorgon som kommer att göra mig mycket yngre... tackar, tackar! Lovar att lägga upp en bild imorgon kväll (om det blir snyggt vill säga... så ingen bild = katastrof).

Kalaset igår innehöll lasagne och päronmoussetårta... hmm, det sved i Farmskan men karaktären vann även denna duellen. Nu är det bara fram till lunch imorgon sen får jag så smått börja äta igen. Har totalt tappat nästan 6 kilo nu och snart är jag framme vid målet. Sen gäller det ju att fortsätta tänka längre än till chipshyllan...

Idag bjöd vi på tårta på jobbet som tack för ett fantastiskt 2009. Jag är jäkligt stolt över mina medarbetare som bidragit till att vi sprängt vår avdelnings mål och resultat med hela 12%... ni är bara bäst allihop! Denna sången är tillägnad er allihop... ingen nämnd, ingen glömd.



Dagen idag har inneburit ett nytt besök hos tandhygienisten... som ni vet var hon inte så nöjd med mig förra gången. Det där med blödningar och fickor... Men idag, stort jubel. Inga blödningar, ingen tandsten, lite lite tandfickor. Tack eltandborsten och mina plackers. Ni är mina bästa och livsviktigaste vänner när man har en tandrad som ser ut som min. Bara snett och vingt. Tandreglering var fanns du när jag behövde dig som mest??

Ikväll skakar jag loss i Afro-dansen  //Farmskan



Kommentarer
Mamma

Jag kan tala om var tandregleringen fanns,men det var en viss dotter som inte var rolig att ta till tandläkaren. Jag är glad att Du har tagit ditt förnuft till fånga. Även JAG fick beröm i onsdags för en ren och fin mun. Ha en skön helg och vi skall se Buddy Holly/Kram

2010-02-12 @ 13:50:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0