Tics och fenomen

Ibland undrar man vad det är för märkliga fenomen eller tics man har... eller kanske snarare fobier som får de mest märkliga uttryck. Som det är att man inte kan ha bilbältet på sig längre när man svängt in i kvarteret. Det går liksom inte, man håller på att kvävas helt enkelt och måste knäppa av det (även om det sen piper hela vägen hem...). Eller att så fort man kommer innanför dörren måste ta av sig alla kläder och hoppa i myskläderna. Det går inte att ha på sig jobbekläderna mer än max till hallmattan... knäppt eller?

Tänkte också på morgonens sovmorgon. Varje morgon vaknar man när klockan ringer och är så trött att man inte ens orkar öppna ögonen. Idag när det var sovmorgon då vaknar man kvart över fem och kan omöjligt somna om. Hallå!!! Tvingade mig själv att ligga kvar och snurra (skapade faktiskt en presentation till jobbet när jag ändå funderade...) och somnade så småningom om igen. Gött... nästa gång jag slog upp de blå var hon halv 10. Mer lagom!

Har varit en sväng i stan och handlat och sen for vi till farmor Signe. Vilket humör hon var på idag då! Kvick i munnen som bara den. När jag kör dit på helgen brukar jag köpa en sådan här, det är farmors favoritgodis.



Sen berättade pappa att hon sagt: "Åsa köper bara den för att hon själv skall få äta upp den när hon är här..." Va!! Vilken fräckhet, jag som inte äter godis längre. Så idag köpte jag vindruvor istället och läxade upp henne för att hon sagt så. Hon bara hånskrattade... När vi gick frågade jag om det var något hon behövde till nästa gång.
- Ja, köp en sån röd påse
- Aldrig i livet, du kommer aldrig mer att få en sån

I JUST LÖÖÖVE MY FARMOR!!!

Det här med politiker och att leva som man lär... såg i tidningen idag att Lars Ohly (v) som står på barrikaden med rättvisefanan högt och med devisen ingen privatisering av staten. Han hade själv låtit operera sig på ett privat sjukhem plus att hans barn går i privatskola. Hm.. känns inte det jäkligt konstigt?? Fler än jag som drivs av märkliga fenomen tydligen...

Ikväll party hos Grahnskan... längtar!!! //Farmskan

PS! Bottan, denna takten till Afrodansen... visst Hilly Billy men jäkligt skönt tempo
Ikväll får man vila ögonen på Anders Ekborg... mmmmmmm



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0