AB Rens och Städ

Gårdagen ägnades nästan uteslutande åt städning och rensning av allt bråte vi tillfälligt lagrat i garaget. Ni som känner maken vet att oordning kan vara det värsta som finns i livet faktiskt... Ett släp inhyrdes och sen började vi med att lasta allt som skulle till tippen (vilket inte var lite). Garderober, gammal panel och annat bråte fyllde släpen till bredden. Väl där skulle man sen själv bedöma hur mycket skräp man hade och betala för det. Och precis där skiljer sig min och makens moral åt. Han vill alltid göra rätt för sig på det extremt bra hållet, alltså lite i överkant medan jag gärna drar ifrån lite och vill ligga i underkant. Jag menar vem kollar?? Och innehållet i garderoberna var ju dessutom tomt. Vi gick den gyllene medelvägen...

När vi ändå var i stan körde vi inom On-Off för att kolla på en ny TV som annonserats ut till ett fantastiskt bra pris i deras REA-blad. Maken var lätt skeptisk till att de skulle ha mer än ett, redan sålt, exemplar i lager när vi väl var där, men det visade sig att det hade dom. Lätt förvånande faktiskt! Det brukar annars vara On-Offs specialitet (inga fördomar här inte). Så då slog vi till och köpte en lite större TV till källaren hemma.

Till sist fyllde vi släpet med lite möbler och annat "bra å ha" till loppisen i byn. Fattar inte hur vi varje år kan ha så mycket över. Men jag tror det beror på att man faktiskt inte vill ha så mycket möbler längre utan mer yta. I varje fall intalar jag mig själv det... Det var i varje fall en riktigt skön dag och härligt att få upprensat och i ordning igen. Kvällen avslutades givetvis med en bra film på nya stora TV:n och vilken film är bättre att se i storformat än Australia... Jag menar Hugh Jackman måste vara Guds gåva till kvinnan... och sen i storbild!!



Idag blir det en härlig sol-och-slappe-dag för vår del. Kanske vi också äntligen skall ta oss i kragen och köra till Norje Boke och besöka goa vänner. Vi får se!

//Farmskan

Två härliga citat bjuder jag på till sist:

1) Signe:
"Hon som flyttat in här nu måste vara från Finland, jag hör inte vad hon säger"
(Kan bero på viss dövhet också....)

2) Maken:
"Är du med?" frågar jag när vi bär ner TV:n i källaren
"Ja, ja.. men det är inte helt lätt med 42 tum mellan benen"
(Yeah right... you wish!)


Kommentarer
Elin

Ni ar sa duktiga men tycker allt ni borde slappna av mer pa semestern, javlar vad ni ska fixa och dona! Ser fram emot och komma hem till ett helt nytt hem, lol. Kan tanka mig att det blir dubbelzappning for Stiffes del? Karlek

2010-07-21 @ 00:47:28
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0