Åska, ja tack

Godkväll... hoppas ni också på åska ikväll? Här hemma har det varit olidligt varmt idag. Lill-dottern med kompis har trots detta legat och solat mitt på gräsmattan hela dagen, bara avbrutit en och annan gång för ett dopp i grannens pool. Fattar inte att de orkar... hunden däremot den lille sötnosen, har mest legat i rabatten och käkat blommor (*ler*)

Har varit en sväng på Eko-hallen, maken skulle ha en högtryckstvätt och så fick vi ju passa på att köpa lite hundsaker också... igen. Sen for vi bort till Mio och hittade faktiskt en snygg skänk som vi gillade bägge två. Det blev inte svart utan vit högblank istället... jag menar man kan väl ändra sig! Förresten påminde jag mig själv om hur jobbigt jag tyckte det var med svarta möbler när jag flyttade hemifrån på 80-talet. Damm konstant! Fast å andra sidan blir det säkert fingeravtryck på denna... ja, ja... hur man än vänder sig har man ändan bak.

Här kommer lite fler bilder... Lampan gör sig mycket snyggare nu faktiskt.

  

Har precis fått samtalet jag väntat och längtat efter... stor-sonen är hemma igen på svensk mark. Allt har gått bra och han har haft en fantastisk resa. Men det är skönt när de är hemma igen på något sätt. Imorgon börjar Kristianstadsdagara och vi är ett helt gäng tjejer som skall ut. Gamla kompisar från förr, så himla kul skall det bli. Lill-dottern skall till Killebom så maken och Ramsey skall ha kill-kväll hemma. Blir säkert en och annan godisbit skulle jag gissa.



I'm living la vida loca  //Farmskan


Kommentarer
Sassa

Så j _a snyggt det blev! KANON. Ja visst ska det bli roligt imorgon verkligen häftigt att vi är så många! Super skoj ses i morgon! Kramen.

2010-07-08 @ 21:38:34
Maya

Vem vet, vi ses kanske på stan då :P Jag ska på söder på förfest sen bär det av på stan och C4 dagarna :P

2010-07-09 @ 10:29:33
URL: http://mayashideout.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0