Där rök den...

Kändes svalare igår efter att åskan dragit över så jag och maken utmanade ödet och la oss åter i sovrummet... till klockan var strax efter midnatt, då gav vi upp. Tackar högre makter för att vi har källaren just nu. Sen somnade man gott i svalkan...

Körde hem lill-dottern och Ramsey framåt eftermiddagen. Kändes lite vemodigt när de försvann men samtidigt kan man nu ha blommor och saker ifred... det är faktiskt precis som att ha ett litet barn i huset igen (*ler*). Men vi var överens om att vi själva inte skall ha fler hundar i varje fall.

På vägen hem for vi inom Wallgårds för att titta ut tapeter till "gamla" sovrummet. Jag är inne på ganska mycket vitt nu så det blev en lite krämfärgad tapet med en fond till som gick i svart och lite brunmönstrat. Kommer att bli jättesnygg bakom sänggaveln för ja, nu åker sängarna in i det rummet igen. Maken började riva ut de gamla garderoberna för imorgon blir det IKEA och inköp av en hel garderobsvägg istället. Vi hade tänkt ha skjutdörrar men när vi väl fått ner allt så slår det på fyra centimeter... skit också! Men det är bara att bita ihop... Skall i varje fall ha vita dörrar med lite frostat glas tänkte jag. Får väl se vad vi hittar imorgon.

Alla kläder är nerburna till källaren och sen på väggen hängde vårt bröllopsfoto och en förtorkad bröllopsbukett. Jag tittade på maken och frågade om han var sentimental och ville ha den kvar. Men han menade att huvudsaken är väl att vi har varandra, inte en vissen bukett. Visst är han söt... och han har ju så rätt!



Så nu ligger den i soptunnan...   //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0