Grävlingar

Vaknade med ett ryck vid kvart över tolv, ett jäkla liv utanför fönstret (kändes det som). For upp och gick runt på baksidan men såg inget. Ljudet var hysteriskt och tyvärr måste jag då erkänna... det hysteriska ljudet av grävlingar. Parningsläten eller slagsmål, vet inte vilket men det lät förfärligt. Grannen hade tydligen rätt bra syn i alla fall... Men jag vill verkligen inte ha grävlingar runt husknuten så vi får väl gadda oss samman och se vad vi kan göra. Kanske vi kan knocka dom med kubb-pinnarna imorgon.

Fredagen har annars varit en "tjuvstartar-semesterdag". Den började hos tandläkaren i Bromölla med finfint resultat och mycket beröm. Men så får man ju kämpa med de snea och vinga tänder man har... Sen in till stan och underbara Sascha för en klippning och lite färg...



När jag satt där i sköljen lyssnade jag lite slött på konversationen bredvid mig där den unga tjejen gjort en hårförlängning med lim. Inte så bra... hon fick inte av det utan fick klippa väck stora tussar i sitt hår. Fy vad jag tyckte synd om henne. Plus att hon fått masa sig upp tidigt... "jag är så trött, är ju ingen morgonmänniska precis". Klockan 11.00. Hmm... dagens ungdomar, visst är det synd om dom.

Underbart väder, så efter inköp av ett par skor samt en bokad resa till Madeira styrde jag kosan till kolonin där Paps & Babs bjöd på sill och potatis. Sommarmat!!

Har hämtat hem lite tapetprover till hallen nu i silver och vitt, så jäkla snygga tapeter det finns. Maken har snart gjort klart med målningen och det har blivit riktigt, riktigt snyggt. Han är duktig min man! Ikväll skall han få fira sin första semesterkväll utan att måla. Skall bjuda han ner till Hamnfesten på lite mat och skoj med goda vänner... det är han värd.

Ciao Bella!! //Farmskan

PS! I'm a little drunk and I need you know


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0