Hjärtegott

Halsen vill inte läka som jag vill... tråkigt, tråkigt. Tur det finns Alvedon. Maken lät mig få en ordentlig sovmorgon och det kändes härligt. Bara en massa småpyssel här hemma idag på förmiddagen sen tog vi en sväng in till stan. Hämtade tapeterna och köpte lite nya lister så vi kan få klart hallen. Man fattar inte att det kan bli så stor skillnad för att man målar om lite...

Var inom Ticket också och fick klart med det sista till resan. Äntligen skall det bli av att hälsa på stor-dottern. Helt otroligt att vi inte blivit färdiga innan, men bättre sent än aldrig.



Jag och maken har också utsatt oss för en mental spagat-övning i eftermiddags och det är bra träning för både knopp och kropp, jag lovar (*ler*). Och nej Elin, det är inte som du tror. Väl hemma igen fortsatte maken sitt spikande och jag började skrubba potatis. Då hittade jag den här lilla sötnosen... är det detta som är "hjärtegott"?? Nästan synd att äta upp den...



Hur trött blir man sen inte när man skall gå ut med kompostpåsen och botten spricker... det är lätt äckligt att behöva stå och skrapa upp det och samtidigt undvika att kollidera med 397 myror som helt plötsligt ser himmelriket öppna sig. Och inte nog med det... en sork har bestämt sig för att leka rally på vår tomt igen... Verkar som om just onödiga djur är vår lott här i livet. Men imorgon kommer det ett icke-onödigt djur hit och hälsar på. Lill-dottern och Ramsey skall gästa oss några dagar. Mysigt!

Annars då??  //Farmskan


Kommentarer
Elin

Om du inte hade skrivit - nej elin, det ar inte som du tror sa hade jag trott att ni faktiskt gjorde spagat-ovningar... snuskisar ;) ni far lagga upp bilder pa hallen nar den ar klar, ar nyfiken som en annan :)

2010-07-07 @ 16:35:39
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0