Ibland blir man mörkrädd

Gårdagskvällen innebar kalas hos goda vänner... lite vin och ost sen var man lagom go och trött i huvudet efter en jobbevecka... inte mycket det fina tål (*ler*). Men idag är det nya friska tag. Idag skall vi nämligen åka in till stan och hämta en soffa som min kära mor köpte när hon var här på besök. Eftersom Modern inte bor här utan i Göteborg så får vi det höga nöjet att hämta soffan i affären och leverera den till Göteborg med släp vid lämpligt tillfälle. Förena nytta med nöje så att säga... för visst lät det väl riktigt roligt?

Sen får det väl bli en tur till farmor Signe också under eftermiddagen, och sen i kväll kanske lite mat på stan med ungdomarna. Kan nog bli en mysig lördag.

Ibland blir man riktigt mörkrädd... måste visa ett klipp från YouTube och gårdagens match mellan Växjö BK och Lyckeby Goif och där stor-sonen blir intervjuad efter matchen. Han är en sån kopia av sin far att man får extrema flashbacks. Helt magiskt!! Utseende, röstläge, hur han kniper ihop besvikelsen i munnen... allt.



Have a nice lördag!!  //Farmskan

PS! Fått mest förslag på K = Kärlek, A = Avbruten kärlek...
Lena, det där med avlopp känns lite oromantiskt...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0