Ingen gourmetkrog väl?

Halli hallå! Tillbaka i hemmets lugna vrå (Not! Eftersom maken just nu håller på att riva i hallen) Detta efter två mycket bra och innehållsrika jobbedagar inklusive en övernattning i Älmhult. Gårdagen innebar en avtackning av en kollega som slutar på banken efter snart 10 år. Hon har fått jobb på en bank nära mig... (*ler*). Vi var ett stort gäng som efter jobbet drog iväg bort till Bökhults camping och Sjöstugan för att äta grillbuffé. Sjöstugan är en kombinerad restaurang / kiosk som har helt OK mat men framförallt fina omginingar precis vid Möckeln.

Men måste ändå få säga att för att vara en kombinerad restaurang / kiosk på en camping utanför Älmhult så tycker jag det är ganska magstarkt att ta 239 kronor för grillbuffé. Det är ju knappast en gourmetkrog liksom. Men maten var helt OK och sällskapet uppsluppet och trevligt. En hel del tårar och trevliga tal blev det också. Du får verkligen ha ett stort Lycka Till, Marina!

Eftersom det blev hyfsat sent spenderade jag natten i vår övernattningslägenhet. En rätt charmig etta som ligger precis vid järnvägen. Japp, precis vid järnvägen. Vet ni hur många tåg där passerar under natten? Per timme? Fattar ni hur ett 4 km långt godståg skramlar... ha ha ha. Här gällde det att räkna tåg istället för får för att somna. Är dock tacksam över att jobbet erbjuder sådana möjligheter för tillfällen som detta.

Imorgon är det semester för Farmskan. Dagen innehåller tandläkarbesök, klippning och bokning av resa på Ticket. Sen blir det säkert lite strosande i stan innan jag och maken rundar av dagen med ett besök på Hamnfesten i Åhus. Skall bli varmt och skönt hela helgen så här skall njutas. Maken jobbar sista dagen imorgon innan sin semester och jag jobbar sista dagen på måndag. Skall verkligen bara njuta av dessa tre lediga veckorna. En hel del skoj fester inplanerade men också mycket sol och vila.

Vill också passa på att säga Grattis till en ny Sales Director: Lena
Du är bara bäst när du sätter den sidan till... önskar dig all framgång!! 

Nu skall jag beställa en ny spännande bok!



Någon som vill låna den sen... anyone?  //Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0