Khap khop khun

Lite seg känner man sig idag... jag är inte så bra på att vara uppe länge heller. Fick ju också stiga upp ganska tidigt eftersom jag hade en massagetid direkt på morgonen. Helt underbart och verkligen behövligt efter ett längre uppehåll. Lärde mig att säga tack på thailändska... Khap khop khun. (Man vet ju aldrig när man kan ha nytta av lite thailändska menar jag...)



Sen blev det storhandling på Willys inför kvällens kalas. Massor med folk men det gick hyfsat lätt och bra att handla ändå. Och sen hem och påbörja pajerna. Gjorde några olika fyllningar och sen bara lite sallad till det. Enkelt och smidigt. Maken somnade i soffan framåt 12-tiden, även om han envist hävdade att han bara "vilade ögonen". Men jag vet inte... om man vilar ögonen så snarkar man väl inte? Eller??

Idag var sista sovmorgonen på några dagar, nu väntar nämligen jobb igen. Men det skall väl gå bra det med... snart är man inne i det igen. Jag, Maken, Modern och Stor-sonen for en sväng ner till farmor... hennes nya tänder hade kommit och satt fint på plats. Inte tandlös alls längre. Helt fantastiskt egentligen att de fixar det vid hennes ålder och till ingen kostnad heller. Tror det blev totalt runt 900 kronor för en ny protes... det kostar det ju bara man visar sig i luckan på Folktandvården.

Problemet nu var väl snarare att lära sig prata med dom i munnen... (*skrattar*). Hon hade liksom fått ett helt nytt läte, lite läspande och med hopknipna käkar. Lät jättekul och hon skrattar själv så gott också. Man blir bara varm i hjärtat när man är och besöker henne. Mötte en av sköterskorna när vi skulle gå, då säger farmor:
- Det här är Lars mamma (och pekar på Modern)
Sköterskan såg lätt förvånad ut eftersom Lars ju är min far och då borde ju farmor Signe snarare vara hans mor... lätt rörigt innan jag förklarade att hon menade att det var min fars fd fru.
- Ja, ja... bara alla är duktiga, avslutar farmor diskussionen.

Idag blir det nog "köpe-mat" i det Färmska hemmet

Säger man ingen tid så är det klockan 3!  //Farmskan


Kommentarer
Kusin P

Gottgottigottgott! som vanligt! Tack för ett trevligt kalas! Kram

2010-07-26 @ 11:34:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0