Sista "semesterdagen"

Fredag och sista "semesterdagen". Visst, det är ju en helg också men den är ju liksom mer som en vanlig helg för sen är det jobbedag igen på måndag... Men, måste börja med att säga:

GRATTIS TILL MIN SÖTA SVÄRDOTTER MADELEINE
som idag fyller 24 år! Hipp, hipp, hurra!!



De är just nu på väg i bil ner hit till Skåne för någon veckas semester. Skall bli härligt att ha dem hemma litegrann. Blev dock lite förskräckt när jag läste tidningen på nätet igår kväll att det varit ett rån på Swedbank i Motala... "där rök den semstern" tänkte jag. Men tydligen hade de tagit honom så det var lugnt. Hoppas hennes sista jobbenatt varit lugn.

Gårdagen lämnade vi Modern hos Paps & Babs i kolonin (bra med vuxendagis...) och sen var vi och hälsade på goda vänner i Norje Boke. De håller på att riva sin gamla stuga de köpt och skall bygga upp en ny. Pust, vilket jobb i den värmen. Men nu är det mesta dock rivet så det roliga återstår som de säger. Att börja på helt ny kula. Jag och maken sprang förbi en hel del intressanta stugor som var till salu när vi gick en sväng i området, så man kanske inte skall begränsa sig till just Fårabäck... Tänka, tänka, tänka....

Vad det paret tänkte som fick 80 ton val rätt över sin segelbåt kan man ju bara drömma om. Smått förvånande måste det ju varit i varje fall.

Idag kom det nya pengar på kontot... lön!!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0