Äntligen afro

Fick sällskap i bilen idag av Ullstorparen... kul att prata med han igen, det var ju ett tag sedan han åkte med till Älmhult. Saknar lite det gamla pendlarbilsgänget faktiskt. Många roliga och knasiga diskussioner har förts i den bilen genom åren. Allt var bra med honom och han trivdes i Lund och det är ju skönt.

På vägen hem ringde Fru Ekdahl som var hemma på grund av sjukdom. Hon berättade att huset intill deras hade brunnit ner till grunden. My God!! Hon låg och vilade när hon hörde brandbilarna men trodde det var ett automatlarm på spritan. Men efter ett tag började det komma in rök och då gick hon ut för att se vad som stod på. Huset intill stod i fullan låga och flammorna slickade hennes egen fasad... Borde inte brandkåren kontrollerat om någon var hemma?? När de fick syn på henne blev hon evakuerad direkt och har ännu inte fått komma in i sitt hus. Usch och fy och så vansinnigt trist för de stackars människorna som miste sitt hem och sitt liv.



Det är Ekdahls hus till vänster med den lilla flaggan på.. så förstår ni att vi pratar nära. Huset som brann ner var alltså mellan dessa två hus som ni ser i bild... Ibland behöver man en påminnare om vad som egentligen är viktigt här i livet.



Ikväll är det äntligen dags för lite Afrodans igen. Har ju varit upptagen flera torsdagar i rad och ikväll skulle jag egentligen varit i Malmö på ett föredrag men fick avboka på grund av ett möte. Trist för den föreläsaren är helt fantastisk enligt utsago. Men, men... svårt att klona sig ibland även om det hade varit bra.

Kalla mig fåret Dolly!  //Farmskan

PS! Att måndagar kan vara så skrämmande (*ler*)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0