Lite kultur emellan...

Tisdag redan... vart tar dagarna vagen? Det ar ju sa otroligt manga intryck hela tiden i detta land att man blir helt snurrig. Har finns verkligen allting man behover for en bekvam tillvaro. Vi var och handlade lite mat i sondags kvall  eftersom vi tankte vi kunde hjalpa till med lite matlagning denna veckan. Dottern jobbar ju till torsdag och sen aker vi till New York sa vi maste ju vara har omkring om dagarna nu. Affaren vi handlade i hade rad upp och rad ner med en massa saker som man bara onskar att vi hade haft i Sverige. En massa spannande saker, bade halvfardiga och fardiga. ICA Maxi slang dig i vaggen!!

Vi kopte i varje fall lite mat och sa fixade vi fylld kycklingfile igar... med klyftpotatis och bearnaisesas. Dottern tyckte det var jattegott och jag hoppas att aven P & J gillade den lite svenska touchen pa maten (*skrattar*)

Annars forsoker vi just nu varva shoppingen med lite kultur emellan. Igar var vi och tittade pa ett gigantiskt Air and Space museum strax utanfor DC. Allt ifran sma krigsflygplan till en stor rymdfarja fanns dar. Fantastiskt att de lyckats fa ihop alla dessa olika plan.



Idag blir det nog lite shopping igen... ett stort stalle strax har utanfor skall vi besoka idag. Skall fixa ett par converse till kusin P bland annat, sen ikvall blir det Stiffes "home made pizza" till mat.

Lots of love!!! //Farmskan



Kommentarer
Kusin P

I LOVE YOU!!!!!!!!!

2010-03-30 @ 22:07:10
Lena

och mycket kärlek till dej också.



/Lena

2010-03-31 @ 20:59:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0