Manic monday

Idag var det sista dagen på nästan tre veckor som jag åkte till Älmhult... imorgon är det jobbmöte i Stockholm och på onsdag är det Lund och jobb hemifrån som gäller. Därefter... TADA! Semester... jag säger det igen. Semester! Så fantastiskt skönt det skall bli. Skall bli roligt att både träffa Dottern och hennes lilla tjej som hon passar... tösen blir runt 7 månader när vi är där... så cool!



En sån här dag blir lätt lite stressande annars, för man skall hinna med en jäkla massa och helst inte glömma en hel bunke praktikaliteter som attester, frånvaromeddelanden, måste-mail och annat viktigt. Tror jag fick till det mesta ändå och skulle jag ha glömt nåt får jag väl fixa det på onsdag eftermiddag helt enkelt.

For direkt efter jobbet till wonderful, wonderful Sascha. Han blev helt förstummad över mitt hårsvall eftersom han tyckte att han klippt mycket förra gången. Att klippa mitt hår tillräckligt mycket är nog inte möjligt. Han gjorde dock ett nytt försök idag och trodde att vi kunde vänta 7-8 veckor till nästa gång... Eeehhh skulle inte tro det va!



Men just för stunden är jag nu kortklippt igen och det är skönt. Imorgon väntar som sagt Stockholm och ett ett kundmöte och sen får jag väl försöka ägna onsdagen åt att packa ner lite saker... maken har packat sedan länge men jag är lite seg när det gäller sånt. Han är så mycket mer praktisk än jag... ni vet lite ordning och reda. Hörde förresten idag att övergångsåldern hade bytt namn till undergångsåldern... Visst är det betydligt mer passande ord eller hur? Enligt min gamla väninna så var det ju äggen som gått ut i datum och inte hönan... så sant, så sant.

Den här hönan tror jag dock har passerat bäst före datum



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag...

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0