Ormakullagården

Jag börjar med att kommentera era inlägg på temat "mätt hundvalp på bild". Det ser väl var och en att det är en liten nyfödd hundvalp... inte särskilt söt dock men ganska så däst och lik mig från gårdagskvällen. Men sen tänkte jag... Hm!? Har hundar navel?? Och då blev jag helt konfys, hade jag misstagit mig? Blev tvungen att kolla källan igen och Jo, det är en liten nyfödd hundvalp och hundvalpar är väl alltid söta? Som extra information kan jag nämna att det är en kinesisk nakenhund. Och som en sista önskan så hoppas jag att mullvaden frusit fast i gången!

Hoppas inte att ni missade gårdagens danska seriesart: Livet på Laerkevej. Otroligt skruvad serie och precis som alla danska produktioner verkligen jättebra. Man satt och smålog hela tiden och det skall bli kul att följa de boende på gatan. Jag är tacksam att mina grannar på villagatan här hemma är något mer sansade... även om här finns ett och annat exemplar som säkert skulle platsa i serien, ha ha ha.



Och så var det måndag igen och den har inneburit planeringsdag med hela ledningsgänget på "annan ort". Vi hade hyrt en hembygdsgård som hette Ormakullagården. När vi körde in på gården så andades hela gården fukt och möss inomhus... men så fel jag hade. Jättemysig liten gård även om den inte kommer att platsa på listan över topp 10 modernaste konferensanläggningar. Vi fick börja med att häftstifta upp en vit bordsduk på väggen för att kunna visa powerpoint... snacka om i-landsproblem!!!

Men vi hade med oss både kaffe, fika och mat så vi klarade oss gott hela dagen. Plus att jag tyckte att vi kom fram till bra aktiviteter för året. Otroligt värdefullt att få åka iväg allihopa och få en gemensam syn på vart vi är på väg och vad som kommer att krävas av oss för att lyckas. TACK för bra höjd i diskussionerna och för att ni alltid har engagemang och vågar utmana varandras tankar och synpunkter!

Även ikväll blir det svåra val: Hollywoodfruar eller Saltön?? //Farmskan



Kommentarer
Git

Du måste bara titta på Hollywoodfruar på nätet istället, så många bra toffs-tips och annat matnyttigt...tex. hur mycket är en dollar värd?

2010-03-09 @ 20:04:09
URL: http://gitemanuelsson.bllogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0