Plommonspäckad

Sovmorgon imorse... skönt att man för en gångs skull kunde ligga till lite. Hade en mysig och trevlig kväll i Kvidinge igår och det är verkligen vänskap från hjärtat när de lagat speciell mat till mig och min viktkamp. Pussar och kramar till er!! Skönt att bara få sitta ner och snacka igen, det känns jättelängesen. Och så måste jag ju säga GRATTIS till förlovningen typ 3 månader för sent... mina falkögon hade helt missat detta.



Final i melodifestivalen och jag hade oddsat på Anna Bergendahl... ingen jätteskräll att hon vann och därför ingen jätteutdelning heller. Men lite bäckar små... Med tanke på att inga andra av mina spel gick in heller så får man vara glad för det lilla. Hade också satsat på AIK-Mjällby matchen men med tanke på eventuella repressalier imorgon så får man kanske vara glad att jag även här gick lottlös (*ler*).

Precis hemkommen från en skön massagestund hemma hos Bodil, det är verkligen total njutning. Hon avslutar alltid med ansiktsmassage också och det är skönt att känna när käkarna slappnar av. För fatta att man går och spänner käkarna hela tiden utan att tänka på det.

Innan jag for på massagen slängde jag på söndagssteken på spisen, i med svamp, lök och morötter och brynte på. Hällde i vatten och grädde och ropade därefter till maken "att vända steken var 20:e min cirka och även fylla på med vätska". I bilen hem tänkte jag att det skall bli gott med lite mat och döm om min förvåning när spisen var avstängd. Makens kommentar är också helt skön:

- Vem har stängt av spisen??

Ja vem?! Men inget som inte gick att fixa... den som väntar på något gott!
//Farmskan

PS! Glöm inte Laerkevej ikväll på 1:an


Kommentarer
bottan

Hahahaha ja spisen var på på Rosegarden i alla fall :)

2010-03-14 @ 18:25:06
URL: http://bottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0