Serious shopping

Dagen startade med en akta amerikansk brunch med "car cluben" som dotterns vardpappa ar medlem i. Fatta sa mycket god mat det var! Men att borja dagen med vafflor, kakor eller annat det ar bara for mycket... men scones, bacon och annat gott slank elegant ner i magen.



Maste saga att dottern har varldens basta vardfamilj... de ar otroligt glada for henne och behandlar henne verkligen som en i familjen och det ar jatteskont. Att de sedan har en helt underbart sot och alltid leende dotter, gor ju saken bara battre... Hon har verkligen haft tur!

Efter brunchen for vi tre till en jattestor Outlet for markesklader och sen var det "shop til you drop" som gallde... Hittade en massa fina saker och till jattebra priser. DKNY, Levis, Converse, Calvin Klein... man kande sig lite som Julia Roberts i Pretty Woman. Dags att utoka krediten pa kortet tror jag (*skrattar*)



Maken verkar inte lika lycklig dock...

Han ar forresten helt makalos med sina uttryck och "svengelska"... Dar var en skiva med Eminem i bilen och Paul vardpappan fragade om han gillade det
- Yes I like to eat M&M

Fast dottern ar ju ratt rolig med... trodde hon hade jobbat hart med sin engelska (och det har hon val ocksa) men nar hon sitter och sjunger med i Alcazars lat
- I am not a SAILOR nor a saint....
Ja, da kan man inte annat an bara gapskratta

Jag bjuder er pa en helt fantastisk lat med Rihanna: Russian roulette



You can see my heart beating... //Farmskan


Kommentarer
Mamma

Ni har väl inte glömt att jag fyller år nsart.....ha, ha/kram

2010-03-29 @ 17:34:29
Git

Vad lycklig du ser ut! Ler hela du!

kram

2010-03-29 @ 22:10:17
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Lill-sonen

HAHAHAHAHA, Stefan Färm.. Denna gigant! M&M. Ett sånt geni :-) Att Elin skulle göra en sådan kommentar är mindre förvänande! HAHA Stefan är kung..

2010-04-01 @ 20:50:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0