35 + moms

Äntligen hemma i mitt enkla chateau! SJ hade en bra dag så jag var bara försenad cirka 20 minuter och det är ju ingenting... Fick dessutom sällskap av min söta svärdotter som hoppade på i Mjölby så resan gick fort och lätt. Maken och Dottern hämtade för säkerhets skull upp mig i Hässleholm, ja man vill ju inte riskera att sitta en timme på spåret i Karpalund igen.

Stockholmsdagen har varit bra. Förmiddagens möte var riktigt, riktigt bra... här har vi nog något vi kan bygga vidare på. Satt sen fast i ett telefonmöte någon timme innan avgång, men allt som allt väldigt trevligt. Hade ju också den otroliga turen att bli uppgraderad på hotellet och få värsta sviten för halva kostnaden mot ett normalrum. Ibland ler solen lite extra

Och förresten... det är ju min födelsedag idag. Hurra! Hurra! Vill passa på att tacka för alla gratulationer via SMS, telefon, mail och FB. Hur mycket?? 35 + moms ungefär. Kompisen Manne var här när jag kom hem och hade köpt en jättesöt tomte till mig och maken hade hittat exakt rätt Stelton korg... så jag är mer än nöjd med min dag. Blir väl lite kalasfirande på lördag men först skall här adventpyntas.



Ha en skön onsdagkväll... missa inte upplösningen på Brottet!

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0