Fathers day

Har precis avnjutit en sån där typisk söndagmiddag med stek, potatis, brun sås (med mycket grädde... dock inte en liter som vissa har) och lite tillbehör. Riktigt, riktigt gott och speciellt Dottern som kommit hem från USA njöt i fulla drag. Hade bjudit hem Paps och Babs, tänkte det var trevligare än att köpa en slips. Hoppas Paps tyckte det samma. Happa Fathers Day!!



Det har varit en sån där ruggig, regnig söndag annars så man har mest suttit inne och kurat hela dagen. Inte ens hunden vill vara ute. Annars har jag lite rester kvar att fixa innan trädgården går in i sin vintervila. Men det kommer kanske fler dagar framöver.

Egentligen borde jag sätta mig med min statistikbok och försöka nöta in formler och beräkningsexempel... men jag orkar faktiskt inte just nu. Tror jag ställer mig i duschen istället och sen blir det till att packa övernattningsväskan för några dagar med Säljgänget i Höör.

Idag har jag och maken haft en djup(?) diskussion huruvida japanerna flyger över Stilla havet eller över Europa när de skall till USA. Diskussionen var bitvis inte särskilt intelligent, det var liksom på nivån om jorden verkligen var rund eller om den var precis som världskartan på bild att man måste vända i ändarna. Ungefär så... och ändå kom vi liksom inte riktigt fram. Blev mycket googlande och då hamnade vi på en Fiji-sida och där fastnade vi i de vita sanddynorna och kristallblåa havet... Dit går resan! Åt öster eller väster spelar ingen roll.

Bäst idag... fick tag i stor-sonen som jag inte snackat med på länge. Lite Skype är allt som behövs för att få ett modershjärta att slå i glädjetakt.

My love for you is even stronger  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0