Spamalot

Började dagen med en underbar brunch hos goda vänner... det finns sämre sätt att börja en söndag. Ägg, sill, köttbullar och prinskorvar. Varför är det så mycket godare att bli bjuden på frukost än att fixa den själv. Märkligt.

Direkt efter for jag hem och gav mig på "jävuls-tentan". Det var snabba puckar som gällde... den öppnade 11.00 (och då befann jag mig på brunch) och stängde 14.00 (när jag är på väg till Malmös Nöjesteater). Inte så mycket tid att vinka på med andra ord. Är det mig eller mina prioriteringar det är fel på?? Nja, i detta fall tror jag faktiskt att jag prioriterade helt rätt.

Tentan kändes OK, jag skrev på allt och så... och nu är det väl bara upp till min lärares goda vilja att bedöma huruvida jag var tillräckligt noggrann i mina analyser. Den som väntar får se!

Strax efter 13 mötte vi familjen Malm i Tollarp och sen bar det iväg till Malmö och Nöjesteatern för att se Spamalot. Gud vad jag har skrattat... pjäsen har ingen som helst röd tråd utan är bara ett virrvarr av snabba repliker och roliga figurer. Johan Glas och Hipp Hipp killarna är riktigt roliga, Kim Sulocki är ju alltid jättebra... så helt enkelt: Gå och se den!!

Nu skall vi pusta ut en stund i soffan innan det är dags att ge sig på jobbveckan



Always look on the bright side of life...  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0