Tomt och tyst

Lika fullt av folk som huset kan vara ibland, lika tomt och tyst är det emellanåt. Idag är hela gänget spridda på olika håll och jag är "home alone". Känns ganska skönt att få vara själv med sig själv ibland och bara låta tankarna löpa fritt.

Hade bra dagar med säljgänget och igår eftermiddag efter den avslutande lunchen for jag ner till nya kontoret i Lund. Så himla fint det var... lätt avundsjuk blir man (*ler*). Ett bra möte där vi gick igenom planering och agenda inför Köpenhamn träffen i nästa vecka. Ser fram emot de dagarna som bara den... hoppas på mycket diskussioner. Över huvud taget är det mycket som rör sig just nu och man får hålla sig i ledstången för att inte ramla av.

Igår kväll hade vi "reunion" med gamla Högskole-gänget som jag läste Ledarskap med. Vi träffas ett par gånger om året och snackar skit och kollar hur läget är. Lite pepping och coachning och glada skratt. Igår träffades vi på Bishops Arms, där jag aldrig hade varit förr. En riktigt trevlig pub må jag säga och god mat. Vi fick lyssna på Patriks bergsbestigaräventyr på Mont Blanc, Maritzas vinst i Bästa innovativa företag och bara ha en skön och avslappnande kväll.

I helgen är det äntligen dags för oss att se Björn Skifs showen. Känns som om det var jättelängesen vi köpte biljetterna... men som sagt i helgen smäller det. Skall åka upp och bo hos Modern samtidigt och göra det till en liten långhelg. Hoppas få träffa hennes nye vän i viken också... spännande värre!

Livet går upp och ner, ta tillvara på glädjeämnena så du kan hantera nedgångarna.



Inget... men det rimmar på Lotto

//Farmskan


Kommentarer
Maya

Hej på dig!

Innan jag glömmer det ska jag hälsa från Maggie och Boris :))

Hoppas att allt är bra?

Jag är äntligen på "benen" igen och utan att va "fluffig" i huvudet!

Jag hoppas du får en härlig helg!

Kram Maya

2010-11-19 @ 16:02:42
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0