Trendspaning

Fasen vad tiden går... man hinner ju knappt blinka innan veckan är slut och helgen kommer igen. I torsdags när vi vaknade av väckarklockan var det svart ute och vi var sega både jag och maken. Hans kommentar var så skön
- Lika bra att gå upp, det blir nog inte helg idag ändå...

Hade en bra torsdag på jobbet, det var lite av en städ och rensdag också. Saker som jag bara lagt på hög och "ska ta hand om senare" ni vet. Men några möten som blev inställda gjorde susen och så var högen borta. Great! På kvällen kom en decimerad styrka av gamla tjejgänget hem på lite käk och småprat. Grahnskan var där och det var så roligt att träffa henne... händer inte så ofta nu när hon har alla djuren att mata, avla på och sköta om.

Och sen var det fredag och dags för en heldag i Köpenhamn. Dottern var snäll och skjutsade mig in till stationen. Egentligen var det maken som skulle gjort det men han mådde inte så bra efter gårdagskvällens turné med jobbarkompisarna... Tog tåget ner och det stärkte bara min uppfattning om att det är inte rätt fortskaffningsmedel för mig. Skulle aldrig kunna pendla med tåg... så stökigt, så mycket folk, så i otid, så mycket signalfel och annat bråte... Nej, det får helt enkelt bli bil i fortsättningen också.

På tåget fick jag sällskap av två tonårstjejer som satt och diskuterade. Det är i och för sig rätt roligt... de diskuterade om ett gräl mellan den ena tjejen och hennes mamma. Mamman var förbannad för att dottern hade spenderat 2.500 kronor på mindre än en vecka, på bara skit. Och tjejen tyckte det var mammans fel att hon gjort det för det var ju hon som gav henne pengarna... Underbar logik.

Men till Köpenhamn kom jag och mötte upp med tre kollegor och sen var det Trendspaning hela dagen med Kairos Future. Vi fick lära oss allt om hur Öresundsregionen förväntas se ut och fungera år 2025. Så om ni har några frågor kring det så har jag nu alla svaren (*skrattar*)

Och nu är det natt och jag sitter i moderns extrarum och bloggar, maken snarkar bredvid mig och Modern och hennes lille vän småpratar trevligt i rummet bredvid. Vi har ätit lite gott och imorgon väntar konsert med Björn Skifs på Skandinavium. Köpte ju biljetter redan i våras så det känns verkligen som man har väntat länge på något riktigt gott... har ju fått bra kritik också.

Nej, nu får jag nog också ta och krypa ner under täcket så man är pigg till imorgon

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
COME WHAT MAY!

//Farmskan

PS! Tack Maya... jo allt är bra. Skönt att höra att du är pigg igen! Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0