Ah naj Ture!

Lördag och första dagen på helgen... härligt! Började den med en och halv timme hos thai-massören i stan, så otroligt skönt. Det var mer än en knuta som masserades ut kan jag lova. Maken som under tiden varit och besökt sina föräldrar hämtade mig efteråt och då blev det en försenad frukost och lite mys hemma. Lördagar är härliga. Har inte gjort någonting idag egentligen, lite städ och lite tvätt, lite matlagning... bara lugnt och stilla.

Ikväll är det bara jag och lill-dottern hemma för maken skall hoppa in och gästspela i Nordhs orkester. Han har övat lite nu under dagen men det är ingen musik som hunden gillar... han har skällt konstant så fort han spelat. Tror fasen hunden är musikalisk (*ler*)



Men ikväll står han där så snygg i blå glansig skjorta... jammi!!

Imorgon hade vi tänkt åka upp till julmässan på Ovesholms slott. Det är ju lite knäppt att redan nu gå på julmässa men man får ju passa på när det är liksom. Bara hantverk och hembakat har man lovat så det skall bli mysigt.

På tal om hemlagat så tyckte maken idag att jag skulle skriva en Kokbok för stressade kvinnor... Ah naj Thure! Skulle inte tro det. Vem fasen vill ha tips på micad laxfilé? Kokta grönsaker med rostad lök? Stekt korv i bröd... tror han drev med mig. För nej, jag är ingen husmor. Är det vad han vill ha får han nog tänka om

Men jag kan lova dig kärlek  //Farmskan



Kommentarer
Kusin P

Om du gillar marmelader av alla de slag,kan du se fram emot en fantastisk julmässa i Ovesholm!!

2010-10-23 @ 19:02:46
Kaisa

Vilken bra blogg du har Åsa! Jag är imponerad :)

2010-10-23 @ 21:34:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0