Åsa Kirchensteiger

Eller hur Bottan!!! Eller hur!! Och Elin... ibland är det bara kul att vara det!

Idag blåser det snålblåst vill jag lova... värmen fick startas i huset och man började så smått drömma om långkalsonger. Huga... Någon hade ju sagt att det skulle bli den kallaste vintern på 1000 år i Sverige. Vem någon var, kommer jag inte ihåg, det var säkert någon liten gubbe som spår med kottar och tallbar eller nåt... Hoppas att han har fel, jag orkar inte med en så lång och kall vinter till.

Idag var kompisen Lena och hämtade mig direkt på morgonen och så for vi ner till Fårabäck och deras nya stuga. Det är dags att börja färgsätta, lägga golv och tapetsera. Åsa Kirchensteiger, det är jag (*skrattar högt*). Och jag är ledsen Ingvar, det blir verkligen inte rött i köket! Och grått och caffe latte ihop är ingen höjdare heller. När vi gått och flummat runt och "känt in atmosfären" for vi in till Wallgårds och plockade ut färger... verkligen skitkul. Skall bli kul att se resultatet.

En snabb runda på Solhaga och komplettering av krukväxter... av någon anledning så dör mina efterhand. Vet inte om det är för lite eller för mycket vatten eller de bara har tråkigt. Hmmm?! Sen har mina orkideer tappat blommorna, de kommer ju igen men det tar ju sin tid och lika snygga de är med blommor, lika fula är de utan. Tänkte jag skulle hitta några tygstänglar och sätta på som förvillar lite.



Nej, nu skall jag starta dammsugaren och sen blir det lite "utemat" ikväll. MYS!!

//Farmskan



Kommentarer
Git

...är du barfota också när du går och flanerar och insuper atmosfären? Det ska du vara för att riktigt känna dig ett med rummet. Kram och ha så kul!

2010-10-02 @ 14:38:52
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Lena

Tack älskade vän. Hur skulle det sett ut utan dej? Förmodligen en hel värld av grått och caffe latte...

Puss

2010-10-02 @ 18:13:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0