Ishalka

Usch och fy vilket väglag det var idag på väg till jobbet. Ishalka från Hanaskog och uppåt... inte roligt alls. Jag kör tio gånger hellre i snö där man ser problemet än ishalka som bara blixtrar till. Blev lugna gatan på vägen upp men vad gör det när man har trevligt sällskap? Ingenting.



Dagen har gått fort och det har varit full fart på kunderna. Kul men det är en utmaning att hinna serva alla... men det är ju tryck vi vill ha, inte stiltje! Sen höjde ju Riksbanken räntan också och det gör ju sitt till. Eftermiddagen har spenderats i ett telefonmöte, ett möte som jag hoppas skall leda till mycket bra saker framöver!

Idag fick man på nyheterna reda på att "någon" (alltid denna någon!!) lätt kunde hacka både ditt Facebook-konto och din mobil. Bara ett fåtal klick och sen var det klart... Började genast fundera över om mitt Facebook-konto skulle vara så jäkla intressant att kapa. Egentligen vet jag inte riktigt vad jag skall ha det till, är ju mest en rolig grej. Det skulle väl vara om någon fick för sig att lägga upp stötande meddelande i mitt namn eller kommentera mina vänner med elakheter... mina vänner. Om ni ser något stötande så är det inte jag. Det är Någon som har gjort det. Så har vi rett ut det en gång för alla.

Dottern är just nu på väg till Las Vegas... lätt avundsjuk är jag faktiskt! Imorgon är det lite tjejträff hemma hos Nenne, gamla gänget skall träffas och tragga lite igen. Hoppas alla kommer, det var ett tag sen vi var alla på plats.

Kon har sju sidor. Den översta sidan, den nedersta sidan, den främre sidan, den bakre sidan, den ena sidan, den andra sidan och den invändiga sidan. Har ni andra frågor om djur, bara maila mig

Nu har maken laddat en film: From Paris with love!

I en evighet levde jag som om du inte fanns  //Farmskan


Kommentarer
Sassa

Ja visst hade det varit roligt att vi hade träffats allihopa men nu är en borta o det är jag för jag jobbar kväll! Kramen o ha en trevlig kväll som alltid!

2010-10-27 @ 00:10:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0