Serious shopping

Möttes av gula rosor från maken igår kväll när jag kom hem från frissan. Det händer inte så ofta det där med blommor så man blir verkligen glad. Vi är nog inte typerna som måste hålla på att ge varandra saker hela tiden, tror vi vet att uppskattningen finns där ändå. Sen betyder det ju istället att man blir extra glad när det händer.



Hade haft en härlig stund med Sascha... det är liksom mer än bara klippning. Det är gott att dricka, snacks, stylingtips och bra prat. Man känner sig verkligen totalt uppmärksammad och det är så gott ibland. Så jag var glad, nöjd och avslappnad när jag kom hem. Maken hade förutom blommor fixat mat och vin och det blev inledningen på helgen. Att vi sen somnade i soffan runt tio... ja, det är väl helt OK. 

Idag har vi varit en sväng i stan. Maken skulle ha skor och lite annat smått och gott. Jag skulle egentligen inte ha någonting eftersom jag igår shoppade loss på två klänningar men... jag hittade hur mycket som helst. Typiskt. Det blev både nya stövlar, kappa, byxor och tröjor. Jag är hoppalös... så nu får jag rensa lite i garderoben igen.

Ikväll får vi besök av Affe och Lotta. Ser fram emot det jättemycket... Affe och jag hade ju en helgrelation under många år när vi spelade men nu blir det inte att man ses så ofta. Ska i varje fall bli kul. Blir förmodligen mycket musikprat om jag skall gissa, och så lite mat och vin förstås.

10 dagar till Dottern kommer hem... tror både hon och vi längtar! Lill-dottern däremot är fullt upptagen med sin skola, där hon läser till kock

  

Hoppas ni alla får en härlig kväll!  //Farmskan 


Kommentarer
Sassa

Tackar för det! Ni får säkert en trevlig kväll låter det som! Ta hand om varandra det gör ni verkligen Stefan är ju för go! Kramen <3

2010-10-30 @ 14:15:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0