Snö och julmusik

Det är väl den 21 oktober idag? Jag menar den 21 OKTOBER... I morse var bilen stenfrusen, snön låg vit på gräsmattan och man undrade om man sovit lite väl länge. Och inte blev vädret bättre ju längre upp jag kom mot jobbet, nej då var det snö även på vägen som man inte plogat bort. Hm... 21 oktober. Någon (ingen vet vem) har sagt att det kommer att bli den kallaste vintern på tusen år... Jag håller verkligen med vår big boss som sa idag "blir det en sån vinter till då flyttar jag utomlands..."

Fast å andra sidan hänger det hela ihop på något sätt, för just nu sitter maken i källaren och övar för en spelning på ett julbord någonstans. Så kombinationen snö och julmusik känns helrätt. Men ändå fel på något sätt.

Någon som däremot inte har snö är Dottern som idag flög till Californien för att spendera sina sista USA-dagar. Lätt avundsjuk är jag faktiskt. Ser fram emot att besöka västra sidan någon gång och även Las Vegas.



Snart, snart är hon hemma... fasen vad detta året har gått fort.

Både jag och maken går i väntans tider så den här låten med underbara Pauline känns helt rätt just nu. Hon har en av Sveriges bästa röster tycker jag.



Jag har skyhöga krav och det här är lagom
Och det är inget för mig

//Farmskan


Kommentarer
Maya

Hej! Sorry jag inte varit här och hälsat på... tiden har helt inte räckt till :(

Jag hoppas du är kry igen och att du trollar bort snön! Ler

Ha en fin kväll,

Kram Maya

2010-10-21 @ 19:41:57
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0