1 paket kräftor

Och så var det helg igen... hej, vad det går! Körde med makens lilla röda bil till jobbet eftersom han skulle hämta släp inför Göteborgsresan. Måste säga att det är en viss skillnad framförallt på ljudnivån. Men då hittade jag en fiffig grej och det var att stereon ökade och sänkte ljudet beroende på varvtalet på motorn. Maken säger att det är omöjligt men så var det faktiskt. När jag skulle svänga in mot Älmhult så sänktes ljudet på stereon automatiskt... Vilken grej!

Hade en bra dag på jobbet och jag måste säga att jag är stolt över det jobb gänget gjort med budgeten. Well done vänner! Körde hem lite tidigare och svängde inom farmor Signe. Även Pia och Jan(a) var där och hälsade på. De skulle åka till Kreta idag och den informationen dissade farmor med följande mening:
- När man är så gammal som ni tycker jag man kan vara hemma!
Jajamen... så är det. Sen fick jag mig en liten avhyvling för att jag tappat hennes porslinsfigur i golvet så den tappade huvudet. Nej, det har jag verkligen INTE gjort, jag såg däremot att huvudet saknades. Men det argumentet viftades bort med orden: Jodå, du tappade den i golvet... Tur det inte var någon värdefull figur då.

For till Manne och Lasse på kvällen för lite kräftskiva... i och för sig var det bara jag och Lasse som åt kräftor så det blev ett paket var (vilket känns i tänderna idag när man knäckt klor...). Det är så jäkla gott och komma hem till Manne och se hur bra hon har det (*njuter*)... och sen är det skönt att man kan vara sig själv helt och hållet och dricka rött vin till kräftorna, ha ha ha. Men till nästa gång har vi nog lärt oss att inte ha kräftskiva en fredag efter en veckas jobb, vi var rätt trötta framåt kvällen när vi kröp i säng i deras gästrum.

Vaknade ett par gånger av att maken snarkade och när man då öppnar ögonen och ser att han redan ligger på sidan så inser man att där finns ingen ljusning på den fronten. Det roliga är också att den begynnande förkylning som jag gått och burit på i veckan och väntat på skulle bryta ut, istället bröt ut på honom... Men man skall ju dela med sig säger dom



Idag är vi i Göteborg och bär och bygger ihop soffor till Modern. Det blev riktigt, riktigt fint när vi väl fick ihop allt. Just nu drillar hon maken med andra små "snickar-saker" som hon tycker han skall fixa. Han är duktig min man!!

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0