Dags igen

Godkväll!

Halva veckan har gått redan och snart är det dags för helg. En helg som inte är uppbokad över huvud taget och det är underbart. Hoppas på fint väder så jag kan vara ute i trädgården den mesta tiden. Behöver dela en massa växter, flytta runt, plantera om och hösta i största allmänhet. Skönt att få det gjort.

Har varit i Lund två dagar nu och sen jobbat hemifrån idag. Haft bra möten som kommer att hjälpa till att driva saker framåt och då är jag nöjd och glad och full av energi. Måndagskvällen var vi hemma hos den nygifta fru Berneblad som bjöd på något jag aldrig tidigare ätit, korngryn kokta i tomatsås. Det var himla gott men förmodligen inte något som jag kommer att ta upp på min matlagningslista. Jag är inte så bra på sånt nämligen... Till det var det ugnsbakad lax som också var jättesmarrig.

Sen igår fyllde svärfar år och då blev det kalasmat igen... smörgåstårta och till efterrätt äppelkaka och vaniljsås. När vi åkte hem stod maten ut ur öronen på oss och vi får verkligen skämmas. Vi kan inte hålla i kaloriintaget riktigt som vi önskar så nu är det dags igen... fasta och påsar en vecka framåt med start idag på morgonen.



Hörde idag att man skulle mäta maghöjden när man låg ner... max 20 centimeter fick man ha. Fram med linjalen!

Har kommit in på Högskolan!! Tjoho!! Så nu är det dags att försöka komma in i studielunken igen. Ligger ju lite efter övriga gänget nu så det får väl bli lite rivstart och inlämningar så fort böckerna kommit. Men sjukt kul skall det bli.

Ha en skön kväll... jag skall festa på lite kaffe  //Farmskan



Kommentarer
mamma

Grattis Fia till högskolan.

2010-09-22 @ 20:45:29
Anonym

Va va´de´jag sa. Du skulle tjata dig in på högskolan till slut! Grattis vännen!!!!

2010-09-22 @ 20:59:46
Maya

Visst är det skönt med en oplanerad helg :)

Ha en fin fin dag!

Kram Maya

2010-09-23 @ 07:29:16
URL: http://mayashideout.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0