En liten räka

Hörde idag att bara genom att vara så förbränner man 2.000 kalorier per dag. Och då menar jag genom att bara vara människa, sitta, stå, gå och äta.... inte träna. Det är ju lysande! Tills jag kom på att jag förmodligen just nu har ett intag av runt 7.000 kalorier om dagen (vilket inte precis gynnar mitt mål att inte växa mer).

I samma program meddelade man också att man förbränner mer kalorier genom att skala räkorna än att äta dom. Så om man bara åt räkor skulle man till slut förmodligen dö av svält... självmordsdieten kallade dom det. Men några veckor kanske?? Hmmm... man skulle nog vara rätt smord om händerna.



Gud så mycket dieter det finns, när det enda som egentligen krävs är att man har rätt balans mellan intag och uttag. Så enkelt men ändå så svårt.

Måste ju också säga GRATTIS till lill-sonen och hans Borens IK som vunnit serien och nu går upp i 3:an (och det utan att kasta sten och burkar Håkan!). Stor-sonen och hans Växjö BK kämpar fortfarande för att ta hem segern i sin serie. I fjol snubblade man på mållinjen och i år har man legat i topp hela våren men nu börjat tappa... kom igen nu, sista rycket!

I helgen blir det "familje-helg" i Motala och lite mys tillsammans allihop innan stor-sonen tar sitt pick och pack och drar till Basel. Känns både jobbigt och spännande men det är ju en fantastisk möjlighet för honom. Basel ser ju dessutom ut att vara en trevlig stad som vi säkert kan besöka snart... (*ler*).

  

Annars? Jo, det har varit en intensiv dag... men jag vet att det blir bra!

//Farmskan



Kommentarer
Anonym

Vi önskar Er en trevlig resa till Motala. Koppla av och njut. Hälsa ungdomarna från oss. Hälsn. Papsobabs

2010-09-01 @ 20:22:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0