Fredagskvällen bubblar

det i blodet man är... trött efter veckans jobb. Dagen började sådär med att vi försov oss... och det mina vänner händer näst intill aldrig i det Farmska hemmet. Jag hade lagt mig hyfsat tidigt men maken hade myror i brallan och en massa mer energi kvar. Han kröp inte ner i sängen förrän halv ett och då vaknade jag och kunde inte somna om. Till slut av ren utmattning somnade jag för att vakna av att klockan ringde.

- Ska du gå upp nu, frågar jag
- Ja, men jag sätter fram klockan 10 minuter till

OK... nästa gång jag vaknar tycker jag det är ganska ljust och kollar klockan. Tjugo minuter över sex... GAAHH!!! Då hade han ställt den två timmar framåt istället. Det blev till att åka iväg utan att äta frukoost eller bädda och det händer inte heller i det Farmska hemmet. Men men... även solen (=maken) har sina fläckar (*ler*). Fru Ekdahl som just nu är konstant hungrig förbarmade sig över mig och delade en smörgås och lite juice med mig.

Dagen har passerat med både stort och smått och nu är helgen här. En helg som innebär jobb med valet. På tal om valet så ringde telefonen i eftermiddags och en kille frågar om jag inte tänker hämta valmaterialet till mitt distrikt. Ridå!! Det hade jag totalt glömt bort... lätt pinsamt. Hade ju varit snyggt om man hade fått skicka hem alla på söndag för att man inte hade röstlängd och material. Fick snällt locka med mig min medpassagerare och dra iväg till stan och skämmas. Och ja, även denna sol har sina fläckar (*skrattar*)



Maken har dragit igång stora golvläggarprojektet och vi har precis burit ut en massa möbler och bråte ifrån arbetsrummet. Han är lite speciell min make... antingen av eller på. Är han av så är han av så in i norden och är han på så har han energi så det räcker och blir över till vilket liten by i Norrland som helst. Men det är väl bra att det blir av nu, själv tänker jag lägga mig på massagebritsen hos den lilla thailändskan imorgon bitti. Världens bästa start på helgen!

Vi är inte ens på samma planet!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0