Hon kommer med solsken

Hon har precis lämnat det Färmska hemmet... bästaste Lena kom när det var som mörkast med "solsken" till mig (=ström). Att strömmen gick precis när jag skulle börja kvällsjobba var liksom bara det perfekta slutet på en riktigt dålig dag... man tyckte det kunde inte bli värre men så fel jag hade. Men se... då kommer Lena och hälsar på och precis när hon knackar på dörren kommer strömmen tillbaka. LOVE YA!



Varför blev det då två dåliga dagar i rad... ja, ibland är det bara så. Man vill bara skrika rakt ut, strypa den "icke-service-intresserade" killen på Bilcity, sätta fyr på E-off och skruva av alla däck på Vägverkets fordon. Men jag har nu intagit en god kopp kaffe, skall snart sätta mig ner framför TV:n. Imorgon är en annan dag... och den börjar tidigt. Telefonmöte 04.30, gäsp!!

En liten anekdot är följande:
En av mina kollegor har besök ifrån vårt systerföretag i Ryssland. De kom förbi och skulle hälsa när jag var på mitt allra mest strålande humör i eftermiddags. Jag frågade hur dagen hade varit och om hon var nöjd med det hon fått se och jo... det var hon. Sen sa min kollega att de imorgon skulle åka iväg och träffa några leverantörer.
- Då skall du inte vara med på mötet imorgon?
- Nej, vi åker redan vid 8
- OK, men då vet jag
På resan tillbaka till hotellet frågar hon
- Är det verkligen Ok att vi åker, din chef verkade inte så glad
- Jo, men det är OK
- Men hon lät rätt arg
Tror min kollega skrattar fortfarande åt att jag skrämde den stackaren...

//Farmskan "killer-blick"


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0