Nymassagad

Börjar med att säga GRATTIS till Paps & Babs som har 5-årig bröllopsdag idag!



Nymassagad är jag och det var verkligen precis vad jag behövde idag. Kände mig stel, ont i huvudet och allmänt uppjagad i kroppen. Men nu, tack vare Bottans magiska fingrar och en rejäl ansiktsmassage, känns det bättre. Tack vännen!

Jag får i och för sig skylla mig själv... har man två heldagar en vecka med planering så hinner man inte så mycket annat plus att man får en massa "att-göra" med sig från mötena också. När vi skulle gå hem idag så sa jag till mina kollegor att jag önskade att klockan var halv åtta och jag hade en hel dag till på mig.
- Du är fan dum i huvudet, fick jag till svar
Ja, så är det förmodligen...

Utbildning igår inför valet på Rådhuset. Inget nytt under solen utan det är samma regler som gäller som för alla andra val, och skönt är väl det. Krångligt nog ändå att minnas allt när det går fyra år mellan gångerna. Men roligt är det och denna gången är vi några stycken extra så det blir nog inte så drygt.

Imorgon är det fredag... YEAH!! Kräftskiva på kvällen hos Manne och Lasse och sen på lördag morgon kör vi vidare upp till Göteborg och Modern. Soffan skall på plats. Sova får man göra i ett annat liv... På tal om att sova så skall jag försöka väcka den snarkande hunden som ligger i min hall och höra om han vill gosa lite.

//Farmskan



Kommentarer
Papsobabs

Tack så hjärtligt.

2010-09-09 @ 22:42:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0