April, April...

Hemma igen i Svedala efter 4 dagar i Idstein... det jag saknat mest är min huvudkudde. Är det ett ålderstecken när man saknar kudden mer än maken?? Men mamma lugn... jag har saknat maken också så du kan hålla inne med din kommentar (*ler*). Nej, det var skönt att komma hem igen, visserligen ganska sent på fredagskvällen men det är så det är ibland. Nu får vi ta tillvara på resten av helgen istället. Har precis ätit frukost och nu skall vi dra oss in för ett besök på Hus & Hem-mässan. Hoppas hitta en brasa eller en snygg hylla...

Blev ni lurade igår? Jag blev så det sjöng om det från ex-boss. Hade inte en tanke på att det var 1 april när jag fick ett SMS om att ringa upp vår lärare på högskolan för han ville prata med mig om något jobb. Givetvis ringer jag upp och det blev ett mycket märkligt samtal... högst obekvämt skulle jag vilja säga. Han är inte direkt den "humoristiska typen" heller så det blev helknäppt.... TACK för den!!



Då kändes det betydligt bättre att läsa denna kommentar på bloggen ifrån Hotelldirektören på Freys hotell i Stockholm, ni vet mitt absoluta favorithotell:

--------------------------------
Hej Farmskan, vill bara tacka dig för att du skriver positivt om mitt hotell Freys. Välkommen till oss på Freys igen, vi har nu renoverat alla hotellrummen så du kommer trivas ännu bättre.
MVH Annika Tell hoteldirektör Freys Hotels
---------------------------------

Snacka om att jag kommer att få sviten.... varje gång!! (*jublar i förväg*)

Have a nice löööördag!!  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0