Blåst och brand

Fy bubblan vad det har blåst här hemma, både igår och idag. Igår hade trädgårdsmöblerna spridits ut i hela trädgården när jag kom hem. Men det kan man ju stå ut med... värre var det för de stackars familjerna i byn som miste sina hus i en eldsvåda. Fyra villor brann ner totalt och lågorna spred sig flera hundra meter med vinden.

 

Usch och fy!! Blåsten har fortsatt även idag och bitvis har det känt som om taket skulle lyfta helt och hållet. Jag har suttit hemma idag, behövde vara lite ledig för att hinna med min tentamen. Men givetvis var det ingen bra dag för att jobba hemma eftersom Everöd, Blåst och E-on inte är någon bra kombination utan naturligtvis gick strömmen. Så jäkla trött jag blir!!! Tror snart att det är dags att skaffa ett eget elverk. Så jag fick fortsätta med tentan tills batteriet på datorn dog och sen var det bara att vänta på att strömmen skulle behaga återvända.

Nu är den i varje fall inlämnad och det är bara att hålla tummarna. Pallar nog inte att göra en omtenta nämligen eftersom det är så mycket på jobbet hela tiden.

Imorgon har vi brunch här hemma klockan 10 för några kompisar... har nog aldrig haft så mycket godsaker i kylen någonsin. Sen får vi se vad helgen bär med sig... en sväng till bästaste Manne blir det i varje fall.

I feel good... na na na na na na na.... //Farmskan


Kommentarer
Git

Oj då blåser det så mycket hos er? Här blåser det lite, så pass att halsduken nästan åkte av. Hoppas ni fått strömmen tillbaka! Ha en mycket bra helg!

2011-04-08 @ 21:58:05
Maya

Ja det va hemskt med alla villorna, att en brand kan sprida sig så :(

Hoppas brunchen var till belåtenhet,lät i alla fall hur mysigt som helst!

Ha en underbar helg!

Kram

2011-04-09 @ 09:43:45
URL: http://mayashideout.blogspot.com/
Sassa

Tjenare Åsa!

Får vi resterna på måndag då av brunchen?

Kramen så ses vi på måndagkväll!

2011-04-09 @ 09:57:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0