Glad

Idag har jag varit glad... sinnet har varit på topp. Kan det vara energin från gårdagen som gör sån skillnad. Det är i vilket fall som helst en skön känsla.



Har precis skjutsat maken till kvällens Sir Väs-möte. Hade lovat köra honom dit och även hämta för "det är ju gott att ta lite vin till maten...". Men det är helt OK för då får jag lyssna på ytterligare något kapitel på min ljudbok. Win win skulle man kunna säga. Just nu lyssnar jag på Fladdermusmannen av Jo Nesbø. Har nämligen bestämt mig för att lyssna igenom alla hans böcker om Harry Hole, från den första till den sista. Jag gillar hans böcker... kan rekommenderas.

Men för att återgå till Sir Väs... Jag frågade vad mötet handlade om idag men eftersom det är en hemlighet som han inte får yppa blev svaret lite vagt "något föredrag om arkeologi". OK, kusin P, med tanke på medelåldern i våra mäns lilla klubb är det väl kanske snarare det samma som Släktforskning... (Not my joke!)

Dags för sista delkursen i min Six Sigma kurs på högskolan och då får jag reda på att tack vare att jag inte gjort delkurs nummer två (ni vet Statistik-h-vetet) får jag heller inte göra den sista kursen, nummer 4. Söka om igen till hösten uppmanade de mig. Men lägg ner... det var nog det enda som idag fick mig att släppa lyckokänslan. Men än är inte sista ordet sagt. Operation "tragga sig till en plats i alla fall" skall starta NU!

Dottern är på benen igen, skönt! Och än så länge ingen smitta här uppe (peppar, peppar)

//Farmskan


Kommentarer
Manne

Mm, peppar är bra förebyggande:-)

2011-04-13 @ 21:00:30
Maya

Sir Väs möte...haha det lät något! Får mig att osökt tänka på Robin Hood och Lille John :P

2011-04-14 @ 20:02:29
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0