Tre inköp = Nöjd

Blev en påskafton som vi inte planerat för... egentligen skulle vi ju bara ha ungarna här med lite påskbuffé men så mötte vi grannarna vars gäster hade insjuknat och helt plötsligt satt vi ett helt gäng här inne hos oss. Sånt älskar jag... lite knyte, helt opretentiöst och med folk som får en att må bra och skratta. Vi spelade spel och snackade en bra bit in på kvällen (Dottern kom till och med upp från källaren för att skruva ner volymen på musiken... händer inte så tätt). Bestämde också att vi idag skulle köra Konstrunda tillsammans ner till Österlen.

Så klockan 10 stod vi på uppfarten och väntade, in i bilen och iväg ner mot Ystad som blev första anhalt, för att sen så sakta ta oss uppåt hit igen. Underbart väder!!

Första stoppet blev Gynning x 2 (Carolina och hennes mamma Agneta)



Älskar hennes tavlor!! Men ack så dyra om man vill ha ett original... Däremot köpte jag ett jättefint smycke av hennes mamma, gjort i brons "Madonna".



Därefter en god lunch / fika på "Olof Viktors", ett ganska häftigt ställe utanför Nybrostrand. Fantastiska mackor och goda kakor (plus att Gynning med fästman var där och fikade samtidigt... snacka om Kändisspotting!). Begav oss uppåt genom Österlen med en massa härliga stopp på vägen. Gjorde två ytterligare inköp:

  Lysande vallmo i ledljusacryl... att ha i rabatten. Skitfin!

  En styck tavla av Pia Carlström som målar jazzmusiker

Väl hemma igen, nöjda och glada, var det fortfarande så härligt väder att vi drog igång grillen. Jag älskar den här tiden på året när man vet att hela sommaren ligger framför en! Nu är vi hundvakt fram tills imorgon eftermiddag och det är ju inga problem eftersom den hunden ändå sitter limmad vid mitt vadben hela tiden (*skrattar*). Man vet åtminstone var man har honom...

Idag får du mitt motto: LEV! Håll dig inte bara vid liv!

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0