Är man rätt ihopasatt?

Jag menar... först tycker man att det är skit att det regnar och sen när det äntligen blir sommarvärme tycker man det är för varmt och vill helst sitta i skugga. Eller också är man typiskt Svensk och vill att det skall vara lagom. Inte för kallt, inte för varmt, inte för mycket regn men gärna lite grand... Nej, nu skall jag verkligen inte klaga, det har varit två fantastiska dagar och jag hoppas det fortsätter nu någon vecka till så man får lite sol på det bleka skinnet.

Våra gäster från norr reste hemåt igen runt lunch men ack vad kul att träffa dom igen. Och för att inte tala om deras härliga hund, Schäfer Gigantus... Power (alltså bara namnet!!). Han var enorm men också enormt snäll och som ett litet barn. Och morbror som alltid haft schäfrar och tävlat med, har superdisciplin på sina hundar... eller? För nu tyckte jag nog att han verkade lite bortskämd... lite daltande var det allt (*ler*).

En trevlig tur på Österlen där vi var på Musteriet och på Buhres och käkade nystekt sill till makens förtjusning. Fast å andra sidan var han så grymt bakis efter gatufesten så det kvittade nog vad man satte fram. Han fick i sig några pommes bara... dagens ungdom!! Sen hemåt och slappa lite innan vi tog itu med lite matlagning. Kvällen avslutades med lite whiskey i lågornas sken på altanen... härligt!

  
Modern och Rolf             Morbror Bosse och Barbro + Power

Efter frukost åkte jag och Modern till farmor Signe... gäller att passa på när hon är nere. Idag såg hon mest ut som en stor plåsterlapp och hela golvet var fullt av blodfläckar modell större. Tydligen hade hon slagit i armen i sängbordet och skinnet som knappt hänger ihop sprack upp totalt. Men farmor virade runt en näsduk och gick på toaletten. Varför larma för lite blod liksom?? Ett stort blåmärke på ena kinden som ingen vet varför är där hade hon också. Ja... det är inte lätt att va människa som hon säger.

I eftermiddag har vi gjort en bra investering... tror jag i varje fall.



En dockningsstation till Iphonen som är skitenkel att flytta runt om man har partaj ute eller i källaren eller... ja, ni fattar. Nu slipper vi koppla runt med datorn och högtalarna hela tiden när vi spelar musik. Skitbra ljud också och tar ingen plats alls nästan där den står. Nöjd!

Om en timme händer det igen... jogging, jogging, jogging

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0