Dags att byta påse

Oj vilken natt det blev... men vi tar det från början. Vi var på lite partaj hos Pia och Jan(a) igår och det var otroligt trevligt med fantastisk mat och gott vin. De hade tagit sig omaket att försöka hitta mitt absoluta favoritvin, Clarry's men tyvärr inte fått tag i det men dock ett som var från samma leverantör. Så gott!! Och kvällen flög iväg med prat, skratt och vin... så jag var lite "lurig" när vi blev hämtade av Hanna. Satt i bilen och bara önskade att vi skulle vara hemma snart.

Äntligen hemma och stöp i säng bara för att tio minuter senare ryckas upp ur dvalan av att mobilen ringde. Det var Dottern
- Hej, vad gör ni?
- Eh, försöker sova...
- Oj, jaha... men ville bara säga att jag är på väg hem.

Ner i dvalan igen för att åter igen vakna upp när hon väl kom och vakthunden vaknade. Ner i dvalan igen i cirka en timme... då kräkte hunden upp sitt godisben han fått.

NEJ!! Jag orkar inte... detta huset är ibland lite Familjen Addams.... Så idag har det varit rätt mycket soffa och bok om man säger så. Paps & Babs kom en sväng och tittade på taket, så lite sociala har vi varit trots allt. Nu har vi också fått lite mat i magen så man börjar piggna till. Tänkte ta oss ut till Torsebro och byta lite bilder från Skottlandsresan innan man rundar av helgen. Och jag som skulle tänkt hela helgen... vad har det blivit av det liksom??

På tal om vin så skulle jag och maken ta varsitt glas i fredags till maten. Ner i förrådet och hämtade en av de sista boxarna sen Tysklandsresan. En Mauro... öppnade den bara för att upptäcka att det var vitt vin. Inte min favorit och detta smakade dessutom vedervärdigt när vi smakade det... Bäst före datum 2010-05-28! Snacka om att det var jäst och hade världens läskigaste färg...



Kolla Rita, hade väl varit praktiskt när vi är ute och reser... du vet, vi och toaletter

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0