En 4:a Färm

Det började igår kväll rejält... regn, åska, blixt och dunder och maken såg sådär road ut med tanke på dagens spelning nere i Degeberga. Men alla prognoser till trots så sprack himlen upp precis lagom till det började och efter en timme var det dags för "En 4:a Färm" att äntra scenen. Kan väl säga att de spelade ju inte Calle Jularbo precis och det är ju det som är kul. Att visa att man kan spela allt möjligt på dragspel. Avslutningen med Popular som Erik Saade sjöng var riktigt bra. Bra jobbat gubbar



Göte, Nisse, Stiffe och Lars-Arne något skymd.
Visselpipan i Götes mun användes till signaturmelodin för Sportradion



Annars är väl ordningen återställd i det Färmska hemmet igen... Dottern is back, brun och grann, från sin Bulgarien resa. Fattar nog inte hur tyst det kommer att bli när hon väl flyttar för gott om två veckor. Fast någon tvättguru kommer hon aldrig att bli... skrattade gott när jag såg hur hon hängt upp tvätten i källaren idag. En T-shirt som hänger på en byxgalge blir inte snygg i axlarna... (*ler*). Men hon lär sig.

 Snygging!

Och sen måste vi ju säga GRATTIS till världens bästa stor-dotter!! Mer info kommer när allt blir officiellt, ni får helt enkelt lugna er tills dess. Men vi är riktigt stolta över dig vännen och det är dig verkligen väl unt!!

Farmor Signe har också fått ett besök idag... allt var bra med henne men hon säger att hon är så trött om dagarna. "Inte trött kanske, men lat liksom..." säger hon och då kan man ju bara le. Skulle inte en 100-åring få vara trött utan att bli kallad lat? Då skulle ju en annan vara super lat. Nej, hon är för härlig och man blir alltid glad när man varit där. Min idol!

Nej, in med brödet i ugnen. Jag bakar Foccacia... mumma!!

//Farmskan (Stolt fru!)


Kommentarer
Maya

Det där lät jätte mysigt!

Var det en privat spelning?

Hade varit kul att gå och se dem annars!

Tycker om när det är lite liv i luckan :)

Kram på dig!

Maya

2011-08-08 @ 01:03:21
URL: http://mayashideout.blogspot.com/
elin

haha, jag fick hänga t-shirten på byxgaljen eftersom jag hade använt upp alla andra galjar! it's good to be home :) love

2011-08-08 @ 05:51:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0