Flygvärdinna på speed

Lika hemsk som flygresan var ner till Polen, var hemresan helt utan incidenter. Dessutom slapp vi ju den något överspeedade polska flygvärdinnan... och då menar jag överspeedad. Hon var som en duracellkanin som tagit några batterier för mycket innanför västen. Nej, hem var det en ordinär dansk besättning och ett SAS-plan... något jag min fegis uppskattar.

Warszawa var som sagt en fantastisk stad som jag gärna kan tänka mig att besöka igen. Påminner lite om både Berlin och Prag med en härlig "old town" där vi åt en gemensam middag i måndags kväll. Mycket polska delikatesser... en del bra och en del.... mindre bra (*ler*). Dessutom var där ett härligt torg med fullt av uteserveringar där vi kunde sitta i den fantastiska värmen och dricka kaffe mellan jobbpassen, för där har varit rejäl sommartemperatur dessa dagar. Mycket, mycket trevligt och otroligt billigt.

  

Danska-, svenska-, engelska-... och Lund-delegationen.

Det har varit två jättebra dagar med mycket diskussioner, presentationer och beslut som jag tror kan leda oss framåt. Så nu skall det bli skönt att komma tillbaka till jobbet och dra igång allt vad vi bestämt och kommit fram till.

Nej, nu lite kaffe med maken... gott att vara hemma!
//Farmskan

PS! Sa jag att jag bodde på 31:a våningen?? Warszawa i nattskrud från hotellfönstret



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0