Glömde visst stretcha

Ajax-doft kan nog vara den skönaste doft som finns faktiskt. Har precis stapplat runt och städat och avslutade det hela med att torka golven... så gott det luktar sen. Ajax!!! Stapplar gör jag för att jag efter gårdagens löpning (=gåjogging) glömde att stretcha. Musklerna är liksom för korta idag så det går inte att böja benen... hoppas att Bottan kan förbarma sig över vaderna ikväll när jag skall dit på massage. Annars gick det betydligt sämre denna gången att springa. Antingen beror det på värmen eller också på att jag sprang för snabbt inpå att vi ätit middag... eller också är jag inte bättre. Skit samma... skall i varje fall inte ge upp ännu.

Idag mina vänner vaknar ni upp till ett Sverige där inte Måns & Marie längre är ett par. Ja, så illa är det och det sprids snabbare än ett förkylningsvirus i nyhetsvärlden. Man undrar ju varför detta är något man över huvud taget behöver veta som normal svensk. Borde ju inte vara sådan nyhetstorka nu att detta får något utrymme... jag menar med tanke på allt som händer i världen för övrigt. Marie är i varje fall ledsen, bara så ni vet.

Läste också på Aftonbladet att SJ lyckats igen. De hade slängt av en 11-årig flicka för att hon inte kunde uppvisa en giltig biljett (en biljett som hennes äldre syster hade men som var på toaletten). Flickan är lyckligtvis upphittad igen och polisen utreder nu om konduktören utsatte flickan för ett brott (brottet är tydligen dumhet!!) men på det svarar SJ: "att åka utan giltigt färdbevis är faktiskt brottsligt". Heja servicebolaget SJ!!

Såg ni att Viasat kommenterat igen... de är på hugget och det uppskattar jag. Skall maila dem idag och förklara allt som hänt så får vi väl se om vi kan få rätt på det en gång för alla.

Maken målar gavlar och jag skall sätta mig i solen en stund. Idag står det stilla i värmen!

//Farmskan


Kommentarer
Maya

Jag är en såp tjej... älskar doften av såpa när man städat :)

Kram

2011-08-07 @ 11:54:22
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0