Hur lojal skall man vara?

Om ni under dagen skall putsa fönster och köra med högtryckstvätt på plattorna runt huset... i vilken ordning hade ni gjort det då?? Tänkte väl det, svaret är glasklart. En klok och förnuftig människa börjar med plattorna och sen fönstren. Jag måste ha fått en black-out för jag gjorde tvärt om... tog fönstren först och sen gick maken igång med stora högtrycken (Läs: som ett barn i en leksaksaffär). Ibland blir jag bara så trött på mig själv, men att putsa två gånger gör ju dom bara ännu renare, man kan faktiskt tänka så också

Annars är jag just nu mest fundersam över hur lojal man egentligen skall vara mot sin lilla kvarters-/lanthandel i byn. Visst finns där en gräns någonstans och idag har jag allvarligt börjat fundera på om den inte går nånstans runt 314 kronor.

2 liter mjölk
1/2 kg kaffe
1 billinge ost
Några tomater
En juice
1/2 kg blandfärs
1 pkt bacon
1 bröd
2 risifrutti

... och inte att förglömma... 1 pappkasse á 3 kronor. 3 spänn för en pappkasse!!! När fasen hände det?? Jag är inte snål men hallå! Är det töntigt med tygkasse? Pensionärsvarning??



Makens pizza står och gräddar i ugnen, luktar ljuvligt. Ikväll är det sen dags för familjefejden med grannarna mitt över gatan. Vi har ett vandringspris att försöka vinna tillbaka. För hålla igen på vin och whiskey ikväll så man förstår frågorna (*skrattar*)

Nu blir det pizza
//Farmskan


Kommentarer
Pappa

Lycka till i kväll.

2011-08-08 @ 20:18:44
Maya

Ja du... lojal, men hallå det där lät orimligt!

Och du har nog byns renaste fönster nu ...haha!

Hoppas det gick bra i tävlingen!?

Kram Maya

2011-08-09 @ 10:22:19
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0