Idag Tatoo

Det var att hoppas for mycket att vi skulle slippa regnet igar... och da menar jag verkligen hoppas for mycket for det fullstandigt oste ner i stort sett hela dagen. Men vad gor man... regnklader pa och sen vandrade vi upp mot Old Town och gick The Royal Mile. Massor med folk i rorelse hela tiden och massor med upptrade och sang och musik langs vagen.

Vi fick dock smita in pa lite pubar emellanat och torka upp. Grabbarna haller just nu pa att smaka sig igenom olika whiskeysorter for att veta vilka flaskor man skall satsa pa att ta med sig hem. Dar finns ju en del att valja mellan om man sager sa. Just nu ligger nog en bland annat en MacAllan ganska nara att fa folja med i vaskan. Men det kan ju andra sig.

Framat kvallen klarnade det upp och de som var pa Tatoo igar kvall hade en enorm tur. Det lar inte bli likadant idag for oss om man skall tro pa vaderleksrapporten. Uppehall fram till lunch sen drar det igang igen. Sa ikvall drar vi pa oss Ica-kassar pa fotterna och ger oss upp till arenan... bara att bita ihop. Det skall bli riktigt kul att se detta som vi pratat om sa lange.



Har shoppat en del (no surprise eller...) och idag skall vi forsoka ta oss ut till kusten

Vi mar bra om an lite rostiga...
//Farmskan

PS! Mor... hittade och kopte det vi talade om


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0